6.390,00 DKK
(inkl. moms)

VVFS buffertank 500-800 liter

VVFS buffertank 500-800 liter

Varmt vand fra solens udgave af HUCHs PSX-bufferbeholdere.

Vi har fået lavet en særlig beholder, som er modificeret med ekstra, interne rør ("snabler") og ekstra indgange 1½".
Fra februar 2015 er beholderen på lager i en "version II" med hele 4 ekstra muffer, og med ny og mere effektiv vlies-isolering.

Snabler til bund
"Snabler" fra de nederste tilslutninger ned til bunden
af bufferen giver bedre udnyttelse af bundvolumenet. Det kolde vand fra varmtvandsstationen kan hermed sendes direkte ned i bunden af bufferen, og solkredsen kan tage dette allerkoldeste vand ud til opvarmning.

Ekstra indgange for fyr eller elpatroner
4 ekstra tilslutninger 1½" for elpatron eller fyr hhv. ca. 100 og 150 liter fra top
(800 liter) gør det muligt for suppleringsvarmekilde eller elpatron at opvarme et mindre volumen i toppen af bufferen.

Forbindes bufferen til et automatisk fyr, bruges den øverste eller næst-øverste indgang som indløb, hvorved fyret forhindres i at sende koldt vand op i toppen af bufferen, når det starter, som det ellers sker via de indgange, der er udstyret med "snabel".

Er der behov for to elpatroner, f.eks. en mindre til brugsvand og en kraftigere til rumvarme monteres førstnævnte i øverste muffe, mens sidstnævnte kan monteres i den allernederste muffe, så rumvarmen kan tages ud af én af bufferens almindelige, næst-øverste tilslutninger.

VVFS' egen buffer føres i to størrelser: 500 og 800 liter, vælg herunder. Begge kan valgfrit købes med den nye og mere effektive isolering, eller uden isolering, hvis du selv vil isolere den (vi hjælper gerne med idéer!) Skal du bruge større volumen, anbefaler vi at bruge dén på 800 liter, kombineret med en standard-beholder af samme størrelse.

 

Målskitse 800 liter | Mål og vægt (som PSX) | Montagevejledning isolering

 

Størrelse