Reiche PowerFlow

Ny vare

Højtemperaturbestandig kontraventil

Flere detaljer

150,00 DKKinkl. moms
+ evt. fragt

- +

Mærke Reiche

 
Produktinformation

Problemer med selvcirkulation i solvarmeanlægget? Hvis din solfanger er varmere end udeluften når solen ikke skinner, f.eks. aften/nat, så kan det skyldes at varmen nede fra anlægget ”driver” derop, fordi der ikke er en ordentlig kontraventil i solkredsen. Kontraventilen er en fjederbelastet ventil, der blokerer cirkulationen, med mindre pumpen kører, så uønsket cirkulation ikke kan forekomme.

Reiche PowerFlow er en smart og effektiv, varmebestandig teflon-kontraventil til brug i solvarme- og varmeanlæg. Det smarte er, at den placeres inden i f.eks. pumpeunionen, og dermed ikke ”fylder noget”, dvs. ikke kræver ombygning af rør eller fittings, men nemt kan eftermonteres i eksisterende anlæg. Har du en solvarmestation, der ikke sikrer effektivt mod selvcirkulation, skal du derfor blot løsne den ene union (den på pumpens trykside) og udskifte pakningen med PowerFlow + de medfølgende pakninger - en på hver side.

Udover den enkle montage og temperaturbestandigheden har PowerFlow den fordel, at den ikke kun åbner i kanten, men også midt i, hvorfor den bevirker mindre tryktab, som det fremgår af kurverne i nedenstående datablad.

For at man udefra skal kunne se, at der er indbygget en kontraventil, medfølger der en lille robust label til montering på røret.

  • Ventilsæde: Rustfrit stål 1.4301
  • Ventiltallerken: Teflon
  • Tætninger: EPDM
  • Varmebestandighed: 190°C
  • Åbningstryk: 0,02 bar
  • Max. anlægstryk: 10 bar

Vi fører PowerFlow i fire størrelser:
1½” (til standard-pumpeunioner); 11/4”; 1” (til "den lille størrelse" pumpeunion), og ¾”.

Alle størrelser fås i to forskellige udførelser:
PF-T: Uden luftsluse, til brug i solvarmeanlæg – blokerer 100% for selvcirkulation
PF-TL: Med luftsluse, til brug i varmeanlæg – en lille luftpassage sikrer nem udluftning af anlægget, også når ventilen er lukket

Datablad  |  Link til producentens hjemmeside

1 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også