OK Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.
Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookiesLæs mere

Reiche PowerFlow

Ny vare

Højtemperaturbestandig kontraventil

Flere detaljer

150,00 kr.inkl. moms
+ evt. fragt

- +

Mærke Reiche

 
Produktinformation

Problemer med selvcirkulation i solvarmeanlægget? Hvis din solfanger er varmere end udeluften når solen ikke skinner, f.eks. aften/nat, så kan det skyldes at varmen nede fra anlægget ”driver” derop, fordi der ikke er en ordentlig kontraventil i solkredsen. Kontraventilen er en fjederbelastet ventil, der blokerer cirkulationen, med mindre pumpen kører, så uønsket cirkulation ikke kan forekomme.

Reiche PowerFlow er en smart og effektiv, varmebestandig teflon-kontraventil til brug i solvarme- og varmeanlæg. Det smarte er, at den placeres inden i f.eks. pumpeunionen, og dermed ikke ”fylder noget”, dvs. ikke kræver ombygning af rør eller fittings, men nemt kan eftermonteres i eksisterende anlæg. Har du en solvarmestation, der ikke sikrer effektivt mod selvcirkulation, skal du derfor blot løsne den ene union (den på pumpens trykside) og udskifte pakningen med PowerFlow + de medfølgende pakninger - en på hver side.

Udover den enkle montage og temperaturbestandigheden har PowerFlow den fordel, at den ikke kun åbner i kanten, men også midt i, hvorfor den bevirker mindre tryktab, som det fremgår af kurverne i nedenstående datablad.

For at man udefra skal kunne se, at der er indbygget en kontraventil, medfølger der en lille robust label til montering på røret.

  • Ventilsæde: Rustfrit stål 1.4301
  • Ventiltallerken: Teflon
  • Tætninger: EPDM
  • Varmebestandighed: 190°C
  • Åbningstryk: 0,02 bar
  • Max. anlægstryk: 10 bar

Vi fører PowerFlow i fire størrelser:
1½” (til standard-pumpeunioner); 11/4”; 1” (til "den lille størrelse" pumpeunion), og ¾”.

Alle størrelser fås i to forskellige udførelser:
PF-T: Uden luftsluse, til brug i solvarmeanlæg – blokerer 100% for selvcirkulation
PF-TL: Med luftsluse, til brug i varmeanlæg – en lille luftpassage sikrer nem udluftning af anlægget, også når ventilen er lukket

Datablad  |  Link til producentens hjemmeside