Technische Alternative UVR67

Ny vare

Universalstyring med 6 indgange og 7 udgange

Flere detaljer

1 998,00 DKKinkl. moms
+ evt. fragt

- +

Mærke Technische Alternative

 
Produktinformation
UVR67 er en styring, der forener egenskaberne fra de tidligere modeller UVR63 (solvarme)styring og UVR63-H varmestyring i ét opdateret apparat med forbedrede netværks- og internetmuligheder.

UVR67, med sine 6 (føler-)indgange og 5 stk. 230V-udgange og 2 stk. 0-10V/PWM-udgange er en usædvanligt fleksibel elektronisk styring med grafisk display. Den råder over mere end 800 forskellige, foruddefinerede programmer med masser af relevante muligheder for styring af pumper og ventiler i solvarmeanlæg og varmeanlæg med masseovn, brændeovn med gris mm.

  • 5 stk udgange 230V, hvoraf én kan gøres potentialfri
  • 2 stk analoge 0-10V-udgange / PWM-udgange til f.eks. brænder- eller spjældmotorstyring samt styring af elektroniske pumper. 
  • Faste programmer for solvarmeanlæg, varmeanlæg, energibesparende affugtning med ventilator mmm.
  • Mulighed for datalogning og -overførsel til PC via CAN-bus og interface CMI (ekstraudstyr)
  • Frostbeskyttelsesfunktion, 5 timerfunktioner, 3 varmemålere og mange andre ekstrafunktioner
  • Leveres med én solfangerføler 240°C med lynbeskyttelsesdåse og to beholderfølere, alle Pt1000, samt to dyklommer 140 mm
  • Strømtræk 100-230VAC max 3,15A - Strømforbrug 1,5 - 2 Watt
UVR67 kan udvides med mange af Technische Alternatives CAN- og DL-bus-enheder og derved danne omdrejningspunkt for temmelig komplekse (sol)varmeanlæg, men kræver i modsætning til sine større søskende ikke egentlig programmering, blot valg af det rette program.
Indtil videre findes den omfattende manual på tysk, engelsk mv. Dansk udgave forventes i andet kvartal 2021. Her vil der også komme dansksproget software, som gratis kan hentes ned fra nettet og overføres til styringen via dens SD-kort.

BEMÆRK: UVR67 er funktionelt identisk med den tidligere model UVR65, bortset fra at den er udbygget med to ekstra relæudgange, som i UVR65 krævede det ekstra relæmodul HIREL22. Tilslutningerne er dog ændret lidt, hvilket man skal være opmærksom på ved evt. ombytning af UVR65 med UVR67.
De styringsprogrammer, der kan vælges med UVR67 er næsten identiske med dem, der lå i UVR63. Derfor ligger der et link til den danske vejledning til UVR63 herunder.


Manual (engelsk)  |  Netværk med CMI  |  Manual UVR63 (dansk)
 
Hvad bruges det til?

Solvarmestyringens basale funktion er at sammenligne solfangerens og varmtvandsbeholderens (eller gulvvarmeanlæggets, poolens, eller anden varmeaftagers) temperatur. Herudfra bestemmer styringen, om pumpen skal køre eller ej.

18 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også