OK Vi bruger cookies. Læs mere

Solvarmestation B2

Ny vare

Saml selv-solvarmestation uden pumpe

Flere detaljer

995,00 kr.inkl. moms

- +

 
Produktinformation

Solvarmestation B2 er en ny udgave af Pumpeblok B, som vi solgte i årene 2001- ca. 2010. En velfungerende solvarmestation til den bedst mulige pris.

Solvarmestationen sælges uden pumpe, således at du kan vælge den du helst vil have, eller genbruge én du har liggende. Vi leverer med tilslutning til den størrelse pumpegevind, du ønsker.

Solvarmestation B monteres på den kolde rørstreng mellem varmtvandsbeholder/anlæg og solfangere. Dens opbygning i enkeltdele giver mulighed for en meget fleksibel montage, dvs. tilpasning hvor pladsen er trang - husk blot, at udlufteren altid skal sidde lodret.

Som noget ret enestående (udover i SolarBox - ved ikke, hvorfor andre producenter ikke er kommet på den idé) er Solvarmestation B udstyret med automatudlufter, så du ikke løbende skal lukke luft ud manuelt. Ønsker du et flowmeter eller termometre i solkredsen, skal du købe dette ved siden af. 

  • Udført i sorte fittings
  • Kontraventil 3/4"
  • Sikkerhedsventil 6 bar og manometer 0-6/0-10 bar
  • Påfyldnings- og aftapningshaner; 4 stk isolerede ophæng med ansatsskruer
  • Tilslutning til trykekspansion: 3/4" udv. gevind
  • Tilslutninger mod solfangere og beholder: 3/4" muffe
  • Mål i alt, ca. HxBxD 52x25x17 cm
 
HVAD BRUGES DET TIL?
Centralvarmestationen er en unit, der på en montagevenlig måde samler en række komponenter, der står for at sende centralvarmen rundt i huset.

Læs mere


Solvarmestationen eller pumpeblokken er vores betegnelse for de komponenter, der sidder mellem solfanger og varmtvandsbeholder (og/eller anden varmeaftager).
Læs mere


Varmtvandsstationen laver friskt varmt vand ved hjælp af varmeenergi fra buffertanken.
Læs mere


SolarBox er en kompakt unit til styring af solvarme- og varmeanlæg. SolarBox indeholder bla. en eller flere centralvarmestationer, en solvarmestation, en varmtvandsstation og en styring.
Læs mere