OK Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.
Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookiesLæs mere
 • Solfangerfittings
  Solfangerfittings

  Solfangerfittings er de forskruninger mv. der bruges til at koble flere solfangere sammen og sættes på udgangen af sidste solfanger, med udluftningsskrue og dyklomme til solfangerføleren 

 • Beholderfittings
  Beholderfittings

  Vores buffertanke kommer med et antal tilslutninger i 1", 11/4" eller 1½". Vores fittings danner overgang mellem disse udgange og de rør, der går til fx. solvarmestation, centralvarmestation eller ekspansionsbeholder.

 • Fittingssæt til varmeveksler
  Fittingssæt til varmeveksler

  Skal du bruge en pladevarmeveksler til at overføre solvarmen til en buffertank eller et centralvarmesystem? Så har vi udviklet de passende fittingssæt. Fittingssættene danner på praktisk måde overgang mellem solvarmerør, varmeveksler, trevejsventil og pumpe og giver plads til de nødvendige følere fra din styring. Samtidig sikrer fittingssættene at du nemt senere kan skille det hele ad igen.

 • Flexrørsfittings
  Flexrørsfittings

  Fittings til vores bølgede, fleksible rustfri stålrør, kaldet flexrør. Fittings til flexrør fås i en meget brugervenlig og holdbar udgave, hvor røret blot stikkes ind, og omløberen strammes, og i en billigere udgave, hvor der først skal dannes en krave på røret med et særligt værktøj.

 • Fladpakkende fittings
  Fladpakkende fittings

  Fittings med mindst én plan pakflade for samling med fiberpakning (uden pakmidler som pakgarn/salve eller gevindtape).

  Bruges ofte i forbindelse med vores flexrørsfittings som overgang til andre gevindfittings eller VVS-komponenter.

 • Klemringsfittings
  Klemringsfittings

  Klemringsfittings, også kaldet conex-fittings er klassiske fittings, der bruges til at samle kobberrør med kobberrør eller med gevindrør. Klemringsfittings er meget enkle i brug, idet de fungerer ved at kobberrøret stikkes ind, og omløberen strammes. De kræver ikke gevind på røret eller brug af pakgarn og salve. Vores klemringsfittings kan også bruges til PEX-rør og bløde kobberrør, når man indsætter den rette støttebøsning i røret, før det skubbes ind i fittingen.

 • Målerforskruninger
  Målerforskruninger

  Målerforskruninger er vores betegnelse for en særlig type fladpakkende fitttings, der typisk bruges til at forbinde en vandmåler. De er også gode til varmevekslere, ventiler og andre VVS-komponenter, der har en flad pakflade og nemt skal kunne afmonteres for service eller udskiftning.

 • Diverse fittings
  Diverse fittings

  En samling af fittings der ikke passer ind i vores øvrige kategorier. Vi har været på udkig efter usædvanlige fittings til forskellige formål - kig indenfor!

 • Pakgarn og salve
  Pakgarn og salve

  Pakmidler til samling af gevindfittings.

Sidst set

No products