Fittings til solvarme

Fittings til fleksible rustfri stålrør samt skruefittings i messing og klemringsfittings.

 • Messingfittings
  Messingfittings

  Messingfittings

  Standard messingfittings til fleksibel opbygning af vvs. Kan skilles ad og genbruges gang på gang...

  Messingfittings samles som udgangspunkt ved at gevindene tætnes med pakgarn og salve. Skal det være mere temperaturbestandigt, fx ved rørsolfangeres forbindelser, kan der bruges teflon-tape.

 • Fladpakkende fittings
  Fladpakkende fittings

  Fladpakkende fittings

  Fittings med mindst én plan pakflade for samling med fiberpakning (uden pakmidler som pakgarn/salve eller gevindtape).

  Bruges ofte i forbindelse med vores flexrørsfittings som overgang til andre gevindfittings eller VVS-komponenter.

 • Klemringsfittings
  Klemringsfittings

  Klemringsfittings til kobber og PEX

  Klemringsfittings, også kaldet conex-fittings er klassiske fittings, der bruges til at samle kobberrør med kobberrør eller med gevindrør. Klemringsfittings er meget enkle i brug, idet de fungerer ved at kobberrøret stikkes ind, og omløberen strammes. De kræver ikke gevind på røret eller brug af pakgarn og salve. Vores klemringsfittings kan også bruges til PEX-rør og bløde kobberrør, når man indsætter den rette støttebøsning i røret, før det skubbes ind i fittingen.

 • Flexrør-fittings
  Flexrør-fittings
 • Unioner og forskruninger
  Unioner og forskruninger

  Unioner og forskruninger

  Målerforskruninger er vores betegnelse for en særlig type fladpakkende fitttings, der typisk bruges til at forbinde en vandmåler. De er også gode til varmevekslere, ventiler og andre VVS-komponenter, der har en flad pakflade og nemt skal kunne afmonteres for service eller udskiftning.

  Målerforskruninger består af en nippel med udvendigt gevind og en omløber med indvendigt gevind, samt en fiberpakning. Omløberen har en pakflade, der, sammen med en fiberpakning danner en tæt overgang. Målerforskruningen gør det nemt at tage VVS-elementet ud uden at lave indgreb i rørsystemet - man løsner blot omløberne.

  En union eller en radiatorforskruning på passende sted gør det på samme måde muligt at adskille et rørsystem i mindre dele, uden at det er nødvendigt at save rør over, som hvis man kun bruger alm. gevindfittings. 

 • Fittingssæt
  Fittingssæt

  Fittingssæt til masseovn, varmeveksler mv.

Sidst set

No products