Beholdere og vekslere

Vores beholdere er opretstående isolerede ståltanke, der laves til to formål: Drikkevand (varmt vand, brugsvand), og centralvarmevand. Dem til brugsvand kalder vi varmtvandsbeholdere eller solvarmebeholdere; dem til centralvarmevand kalder vi buffere. Læs mere om solvarmebeholdere og buffertanke på vores blog.

 • Solvarmebeholdere
  Solvarmebeholdere

  Solvarmebeholdere

  En solvarmebeholder er solvarmeanlæggets varmtvandsbeholder. Den er typisk en del større end en almindelig varmtvandsbeholder, og så er den udstyret med en ekstra spiral øverst til suppleringsvarme fra f.eks. et fyr. Denne kan dog undværes, hvis man kun bruger el som supplering.

 • Bufferbeholdere
  Bufferbeholdere

  Buffertanke

  Buffertanke fra 300-2200 liter til kombineret vandopvarmning med fyr og solvarme.

 • Ekspansionsbeholdere
  Ekspansionsbeholdere

  Ekspansionsbeholdere

  En ekspansionsbeholder også kaldet trykekspansionsbeholder er en beholder der kan optage varmeudvidelsen i et vandfyldt system, og derved holde overtryk på (sol)varmeanlægget, så luften holdes ude. Vi er forhandlere af ekspansionsbeholdere til både varme- og solvarmeanlæg samt diverse tilbehør i form af ophængs-og montagesæt, ventiler og fortryksmålere. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

 • Varmevekslere
  Varmevekslere

  Varmevekslere

  En varmeveksler er et yderst effektivt alternativ til opvarmning af brugsvand i huse, lejligheder og sommerhuse. Varmeveksleren leverer altid friskt, varmt vand, da den ikke bliver fyldt med kalk og slam med årene som en varmtvandsbeholder. Varmeveksleren er også effektiv til at overføre varme fra fx. solvarmevæske til vand eller andet medium. Kontakt os gerne, hvis du ønsker råd og vejledning. Læs mere om varmevekslere her.

 • Varmtvandsstationer
  Varmtvandsstationer

  Varmtvandsstationer

  Varmtvandsstationen er en enhed, der laver friskt, varmt vand ved hjælp af varmeenergi fra buffertanken. Læs mere om varmtvandsstationer her.

Sidst set

No products