Beholdere

Vores beholdere er opretstående isolerede ståltanke, der laves til to formål: Drikkevand (varmt vand, brugsvand), og centralvarmevand. Dem til brugsvand kalder vi varmtvandsbeholdere eller solvarmebeholdere; dem til centralvarmevand kalder vi buffere. Læs mere om solvarmebeholdere og buffertanke på vores blog.

 • Solvarmebeholdere
  Solvarmebeholdere

  Solvarmebeholdere

  En solvarmebeholder er solvarmeanlæggets varmtvandsbeholder. Den er typisk en del større end en almindelig varmtvandsbeholder, og så er den udstyret med en ekstra spiral øverst til suppleringsvarme fra f.eks. et fyr. Denne kan dog undværes, hvis man kun bruger el som supplering.

 • Buffertanke
  Buffertanke

  Buffertanke

  Buffertanke fra 300-2200 liter til kombineret vandopvarmning med fyr og solvarme.

 • Pakninger og anoder
  Pakninger og anoder

  Pakninger og anoder

  En anode er en stav af et mindre ædelt metal, ofte magnesium, der "ofrer" sig og tæres væk med tiden, men samtidig beskytter selve solvarmebeholderens indre mod tæring. Når man skal ind og rense en beholder indeni kræver det som regel en ny pakning for at få samlingen tæt bagefter.

 • Dyklommer
  Dyklommer

  Dyklommer

  Dyklommen er et tyndt rør, der er lukket i den ene ende. Dyklommen gør det muligt at få temperaturføleren helt ind i væsken, og dermed opnå en præcis måling, uden at føleren bliver våd! I eksisterende konstruktioner, eller ved pladsproblemer kan man i visse tilfælde bruge en såkaldt rullefjeder i stedet.

 • Ekspansionsbeholdere
  Ekspansionsbeholdere

  Ekspansionsbeholdere

  En ekspansionsbeholder også kaldet trykekspansionsbeholder er en beholder der kan optage varmeudvidelsen i et vandfyldt system, og derved holde overtryk på (sol)varmeanlægget, så luften holdes ude. Vi er forhandlere af ekspansionsbeholdere til både varme- og solvarmeanlæg samt diverse tilbehør i form af ophængs-og montagesæt, ventiler og fortryksmålere. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Sidst set

No products