Rør og fittings

Alt i forbindelsesrør, fittings, isolering og ophæng. Fleksible rustfri stålrør med og uden isolering til solvarme, masseovn, brændeovn og andre formål hvor høj temperaturbestandighed og fleksibilitet er en fordel. Fittings til samme rør, samt skruefittings i messing, klemringsfittings. Løs rørisolering og rørbærere. 

 • Solvarmerør og fittings
  Solvarmerør og fittings

  Solvarmerør og fittings

  Fleksible rustfri stålrør er et solidt, nemt og billigt alternativ til de stive kobberrør. Rørene fås dobbelte, og med isolering (twin tube) og enkelte, uden isolering (rustfri flexrør). Det fås i 3 dimensioner, kaldet DN12, DN16 og DN20 efter den indvendige diameter i mm.

  Fittings til vores bølgede, fleksible rustfri stålrør, kaldet flexrør. Fittings til flexrør fås i en meget brugervenlig og holdbar udgave, hvor røret blot stikkes ind, og omløberen strammes, og i en billigere udgave, hvor der først skal dannes en krave på røret med et særligt værktøj.

 • Messingfittings
  Messingfittings

  Messingfittings

 • Klemringsfittings til kobber og PEX
  Klemringsfittings til kobber og PEX

  Klemringsfittings til kobber og PEX

  Klemringsfittings, også kaldet conex-fittings er klassiske fittings, der bruges til at samle kobberrør med kobberrør eller med gevindrør. Klemringsfittings er meget enkle i brug, idet de fungerer ved at kobberrøret stikkes ind, og omløberen strammes. De kræver ikke gevind på røret eller brug af pakgarn og salve. Vores klemringsfittings kan også bruges til PEX-rør og bløde kobberrør, når man indsætter den rette støttebøsning i røret, før det skubbes ind i fittingen.

 • Fittingssæt
  Fittingssæt

  Fittingssæt til masseovn, varmeveksler mv.

 • Rørisolering
  Rørisolering

  Rørisolering

  Aeroflex er en varmebestandig og flammehæmmende rørisolering i opskummet EPDM, velegnet til de høje temperaturer i solvarmeanlæg og omkring fastbrændselsfyr.

 • Rørophæng
  Rørophæng

  Rørophæng

 • Pakgarn og salve
  Pakgarn og salve

  Pakgarn og salve

  Pakmidler til samling af gevindfittings.

 • Gulvvarme-fordelerrør
  Gulvvarme-fordelerrør

  Gulvvarme-fordelerrør

  Gulvvarmefordelerrørene fordeler den korrekte mængde varme ud til hver gulvvarmekreds eller radiator.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11

Sidst set

No products