EASYPELL pillefyr

Gennemtænkt kvalitet - hvis du har for travlt til at være fyrbøder

Læs mereShow less
54.000,00 DKK (inkl. moms)
Levering indenfor 1-2 uger
EASYPELL
Ikke på lager, kan bestilles
Reference:
48
Beskrivelse

Et pillefyr fungerer som et moderne gas- eller oliefyr, der automatisk sørger for varme og varmt vand. Bare mere miljøvenligt, og en del billigere.

Køber man for billigt, kan man dog støde ind i en anden virkelighed, som handler om, at der skal renses og serviceres, udskiftes reservedele og fx. justeres ind, hver gang man har købt nye piller.

Hvis du hellere vil bruge tiden på noget andet, så har vi et alternativ: EASYPELL - et østrigsk kvalitetsprodukt, der med sine gennemtænkte løsninger og høje materialekvalitet er så driftssikkert, at du helt glemmer, at der faktisk skal fyldes piller på af og til! 

Det unikke ved EASYPELL starter med den måde, pillerne føres ind i bålet på. Det sker nemlig nedefra, således at der stille og roligt tilføres nyt brændsel under det, der allerede brænder. Uden at blive forstyrret af, at der rasler friske piller ned oven i bålet.

Det giver sig udslag i en optimal forbrænding og en høj virkningsgrad på 93%. 

Også sikkerheden er i top: En yderst driftssikker spjældmotor fra schweiziske Belimo lukker effektivt af mod pillebeholderen, når der ikke fyres. Spjældmotoren giver den ekstra fordel, at den fotosensor, der er en ret sårbar reservedel i mange andre pillefyr, helt kan undværes. Og sådan er det hele vejen igennem...

Hør om de mange andre grunde til at vælge EASYPELL på Renergis hjemmeside herunder.

EASYPELL fås i 4 ydelsesvarianter:

  • EASYPELL 16: 5-16 kW
  • EASYPELL 20: 6-20 kW
  • EASYPELL 25: 7-25 kW
  • EASYPELL 32: 10-32 kW

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer bedst til dit hus. Og husk, at det nogen gange kan betale sig at investere lidt mere, for at spare tid, penge og ærgrelser senere...


Se mere om EASYPELL

Læs mereShow less
Produktoplysninger
48
Anmeldelser
Ingen kommentarer
Relaterede varer

Menu

Menu