Technische Alternative RAS-F

Trådløs rumtemperatur- og fugtføler 

Læs mereShow less
480,00 DKK (inkl. moms)
Levering indenfor 1-3 dage
Version
På lager 2 stk
Reference:
25350210
Fabrikat:
Beskrivelse

Den trådløse rumføler monteres i f.eks. husets hovedopholdsrum og giver styringen signal om den aktuelle rumtemperatur. Signalet bruges sammen med signal fra udeføler til at regulere centralvarmevandets fremløbstemperatur for maksimal energibesparelse.

Herudover har rumføleren en drejeknap til at hæve eller sænke rumtemperaturen +- 5 °C og en omskifterknap, der kan omstilles mellem automatisk drift, standby, natsænkning eller normal drift og herved på en enkel måde fungere til f.eks. ferieomstilling. 

Den trådløse rumføler fås i 2 forskellige udgaver:

  • RAS-F: Trådløs udgave af standard-rumføler RASPT
  • RAS-F/F: Som RAS-F, plus luftfugtighedsmåler

RAS-F og –F/F strømforsynes af et CR2032-batteri med ca. 3 års levetid (medleveret).  Trådløs modtagelse i det fri op til 1.000 meter; i bygninger overvindes mindst to stålbetondæk. Bruges sammen med den trådløse modtageenhed RCV-DL.

PS: En venlig kunde har gjort mig opmærksom på, at den trådløse rumsensor RAS-F kan ombygges, så den kan overføre signalet fra en almindelig Pt1000-føler, hvilket kan være praktisk hvis varmtvandsbeholderen, som det er tilfældet hos ham, sidder i en anden bygning end resten af varmeanlægget. Løsningen kræver en trådløs modtager RCV-DL, en rumføler RAS-F og en Pt1000-føler, kombineret med en ESR- eller UVR-styring. Følg linket for at se hans fine vejledning.

 

Manual

Læs mereShow less
Produktoplysninger
25350210
Relaterede varer

Menu

Menu