Grundfos UPM3 Hybrid

Ny vare

Moderne allround lavenergi-cirkulationspumpe

Flere detaljer

1 950,00 DKKinkl. moms
+ evt. fragt

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Mærke Grundfos

 
Produktinformation

Grundfos UPM3 er Grundfos’ nye og meget alsidige cirkulationspumpe til solvarme- og varmeanlæg.

Grundfos UPM3 er en moderne pumpe med permanentmagneter, kendetegnet ved et meget lavt energiforbrug, der selvfølgelig lever op til (ja faktisk overgår) gældende EU-normer for lavenergipumper.

Grundfos UPM3 laves i en masse varianter til bl.a. varmeanlægsproducenter, der indbygger pumpen i deres gasfyr og andre produkter.

Det kan være svært at finde en erstatning, hvis en sådan pumpe skal udskiftes, men vi mener at vores udgave af pumpen vil kunne bruges de fleste steder, fordi den, med tilnavnet Hybrid kan indstilles til tre forskellige driftsformer:

  • Fast hastighed
  • AutoAdapt
  • PWM-reguleret (valgfri profil A og C)

På de to første områder ligner pumpen en Alpha3-pumpe, med dels en række faste hastigheder ved hhv. proportionaltryks-, konstanttryks- og konstantkurve-regulering, dels med den selvregulerende AutoAdapt-funktion.

Den tredje driftsform kendes dels fra visse 0-10V-pumper, dels fra de ”gammeldags” UPS-pumper, der i forbindelse med den rigtige solvarmestyring kunne hastighedsreguleres nærmest trinløst. Nu hedder styringsprincippet bare PWM eller pulsbreddemodulation: Ekstern styring af pumpens hastighed fra 0-100% via et lavvoltssignal. Pumpens indstillingspanel tillader bla. valg mellem PWM-profil A og C.

Grundfos UMP3 indgår i øvrigt i vores nye solvarmestationer, centralvarmestationer og varmtvandsstationer.

 

Vores Grundfos UPM3 Hybrid fås i to udgaver, begge med 130 mm byggelængde, der blot adskiller sig ved størrelsen på det anvendte tilslutningsgevind:

  • Grundfos UPM3 Hybrid 15-70-130 (1"-tilslutningsgevind, monteres fx med to målerforskruninger)
  • Grundfos UPM3 Hybrid 25-70-130 (1½"-tilslutningsgevind, monteres med et sæt pumpeunioner)

Leveres inkl. 230V-kabel, men ex. evt. PWM-styrekabel (købes separat).
Bemærk, at begge kabler også kan købes i 2 m udgaver, for nemmere montering.


NB: Grundfos UPM3 er en såkaldt OEM-pumpe, der kun sælges sammen med, eller som reservedel til vores øvrige anlæg, fx vores Grundfos solvarmestation.  

 

Indstillinger |  Elektriske forbindelser

 
Mere om cirkulationspumper
I alle andre solvarmeanlæg end de selvcirkulerende er det nødvendigt med en pumpe til at føre varmen fra solfangeren på taget ned til varmanlægget i huset.
Pumpen skal kun køre, når solen skinner. Derfor tilsluttes pumpen ikke lysnettet direkte. Pumpen tilsluttes en styring, der kun giver pumpen strøm, når den skal køre.

Læs mere

6 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også