Solcelleanlæg Mini

2,5 kWp gør det selv-solcelleanlæg til nettilslutning

Læs mereShow less
39.500,00 DKK (inkl. moms)
Levering indenfor 2-4 dage
På lager 3 stk
Reference:
75500002
Beskrivelse

Solcelleanlæg der opfylder de højeste krav til ydelse, holdbarhed og udseende, forenet med en meget attraktiv pris.
Inklusiv levering, men uden ledning, montering og tilslutning.

Solcelleanlægget består af

Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke herover.

Mini-solcelleanlægget er en eksempel-pakke med tagbefæstigelsessystem til tegltag. Prisen er uden kabel mellem solceller og inverter, men inklusive levering. Solcelleanlægget tilsluttes af en el-installatør, du selv laver aftale med. Hun leverer ledning og sikrer at dit anlæg er udstyret med de nødvendige HPFI-relæer mv., samt tilslutter og anmelder dit anlæg.

De færreste tage er ens! Både tagform og –materiale, men også evt. tagvinduer, skorstene, udluftningshætter og eksisterende solvarmeanlæg kan betyde, at ovenstående pakke skal modificeres.  Vi anbefaler derfor at du kontakter os for et tilbud, der er tilpasset dit hus – det koster ikke ekstra.

NB: Da solcellemarkedet er under konstant udvikling kan det ske, at de produkter, der indgår i tilbuddet er udsolgt. I sådanne tilfælde bestræber vi os på at finde ligeværdige alternativer, vi kan tilbyde dig. Alternativ vare afsendes altid først efter din forudgående accept. Vi bruger udelukkende europæiske leverandører, så normal leveringstid er ca. en uge.

Læs mereShow less
Produktoplysninger
75500002
Relaterede varer
Ingen varer

Menu

Menu