OK Vi bruger cookies. Læs mere

SolarBox

Ny vare

Verdens første standard-unit til solvarmeanlæg

Flere detaljer

46 250,00 kr.inkl. moms

- +

 
Produktinformation
SolarBox er en kompakt "styrecentral" til varme- og varmtvandsforsyning i én- og tofamilieshuse, til solfangerarealer op til ca 22 m² og buffertanke fra 500 til ca 3.000 liter.
 
SolarBox er lavet for at opnå:
  • Størst muligt solvarmeudbytte - størst mulig besparelse på de dyre energikilder
  • Frit valg af hovedvarmekilde: Gasfyr, oliefyr, fjernvarme, jordvarme, varmepumpe, brændefyr, brændeovn med gris, masseovn med varmeveksler - og enhver tænkelig kombination af disse, nu og i fremtiden
  • Præcis og energibesparende vejrkompenseret styring af varme rundt i huset
  • Produktion af friskt, varmt vand "just in time" - intet gammelt vand eller legionella
SolarBox er med andre ord energibesparende og fleksibel som vores mest solgte anlæg, kaldet midi-/maxianlægget, her samlet i et kompakt enhed, lige til at hænge op på væggen. Du sparer plads og udgifter til montagen, og får oveni en optimeret funktion og ekstra fordele:
  • Motorventil på primærside sikrer 100% mod selvcirkulation i solkredsen og giver solvarmepumpen mulighed for at arbejde ned til min. omdrejningstal for bedst mulig temperaturkontrol og elbesparelse
  • BIV-ventiler tager varmen fra det lavest mulige niveau i buffer og recirkulerer (i systemer med både radiatorer og gulvvarme) den "brugte" radiatorvarme til gulvvarmekredsen for optimal buffer-afkøling og solvarmeudbytte
  • Formontering sikrer optimal sammenhæng og eliminerer risikoen for fejl i montagen
For det lavest mulige strømforbrug, en lang levetid og et minimum af vedligeholdelse er SolarBox bestykket med de bedste europæiske kvalitetskomponenter:
  • Svenske ESBE-motorshunts og danske Grundfos Alpha2-cirkulationspumper på centralvarmekredsen (radiator-, gulvvarme eller begge dele)
  • Rustfri danske Termix-varmevekslere på både solkreds og til det varme vand
  • Styring med mulighed for internetopkobling fra det innovative østrigske firma Technische Alternative (via CMI, ekstraudstyr) 
Både radiator- og gulvvarmekreds leveres med Grundfos Alpha2 25-40- pumper, der er velegnede til radiatoropvarmede arealer på ca 200 m² og gulvvarmearealer på op til ca 60 m². Mod en merpris på 1.000 kr/stk. kan en af, eller begge pumperne udskiftes med den kraftigere 25-60-model. 
 
SolarBox leveres med buffer- og solfangerfølere, ude- og rumføler, men uden solfangere, væske, rør, buffer og ekspansionsbeholdere mv.
 
Nyheder i SolarBox
Vi installerede vores første SolarBox i april 2009! Derfor ved vi, at konceptet er effektivt og driftsikkert.
Alligevel har vi hvert år siden – til stor ærgrelse for vores dygtige smed, der bygger boksens mange enkeltdele sammen! – foretaget ændringer og finpudsning.
I seneste udgave er der sket mindre tilpasninger, bl.a. med en kraftigere motorventil i solkredsen, som giver varmeveksleren optimale betingelser.
 
 
HVAD BRUGES DET TIL?
Centralvarmestationen er en unit, der på en montagevenlig måde samler en række komponenter, der står for at sende centralvarmen rundt i huset.

Læs mere


Solvarmestationen eller pumpeblokken er vores betegnelse for de komponenter, der sidder mellem solfanger og varmtvandsbeholder (og/eller anden varmeaftager).
Læs mere


Varmtvandsstationen laver friskt varmt vand ved hjælp af varmeenergi fra buffertanken.
Læs mere


SolarBox er en kompakt unit til styring af solvarme- og varmeanlæg. SolarBox indeholder bla. en eller flere centralvarmestationer, en solvarmestation, en varmtvandsstation og en styring.
Læs mere

Sidst set