OK Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.
Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookiesLæs mere

SolarBox

Ny vare

Verdens første standard-unit til solvarmeanlæg

Flere detaljer

46 250,00 kr.inkl. moms
+ evt. fragt

- +

 
Produktinformation
SolarBox er en kompakt "styrecentral" til varme- og varmtvandsforsyning i én- og tofamilieshuse, til solfangerarealer op til ca 22 m² og buffertanke fra 500 til ca 3.000 liter.
 
SolarBox er lavet for at opnå:
  • Størst muligt solvarmeudbytte - størst mulig besparelse på de dyre energikilder
  • Frit valg af hovedvarmekilde: Gasfyr, oliefyr, fjernvarme, jordvarme, varmepumpe, brændefyr, brændeovn med gris, masseovn med varmeveksler - og enhver tænkelig kombination af disse, nu og i fremtiden
  • Præcis og energibesparende vejrkompenseret styring af varme rundt i huset
  • Produktion af friskt, varmt vand "just in time" - intet gammelt vand eller legionella
SolarBox er med andre ord energibesparende og fleksibel som vores mest solgte anlæg, kaldet midi-/maxianlægget, her samlet i et kompakt enhed, lige til at hænge op på væggen. Du sparer plads og udgifter til montagen, og får oveni en optimeret funktion og ekstra fordele:
  • Motorventil på primærside sikrer 100% mod selvcirkulation i solkredsen og giver solvarmepumpen mulighed for at arbejde ned til min. omdrejningstal for bedst mulig temperaturkontrol og elbesparelse
  • BIV-ventiler tager varmen fra det lavest mulige niveau i buffer og recirkulerer (i systemer med både radiatorer og gulvvarme) den "brugte" radiatorvarme til gulvvarmekredsen for optimal buffer-afkøling og solvarmeudbytte
  • Formontering sikrer optimal sammenhæng og eliminerer risikoen for fejl i montagen
For det lavest mulige strømforbrug, en lang levetid og et minimum af vedligeholdelse er SolarBox bestykket med de bedste europæiske kvalitetskomponenter:
  • Svenske ESBE-motorshunts og danske Grundfos Alpha2-cirkulationspumper på centralvarmekredsen (radiator-, gulvvarme eller begge dele)
  • Rustfri danske Termix-varmevekslere på både solkreds og til det varme vand
  • Styring med mulighed for internetopkobling fra det innovative østrigske firma Technische Alternative (via CMI, ekstraudstyr) 
Både radiator- og gulvvarmekreds leveres med Grundfos Alpha2 25-40- pumper, der er velegnede til radiatoropvarmede arealer på ca 200 m² og gulvvarmearealer på op til ca 60 m². Mod en merpris på 1.000 kr/stk. kan en af, eller begge pumperne udskiftes med den kraftigere 25-60-model. 
 
SolarBox leveres med buffer- og solfangerfølere, ude- og rumføler, men uden solfangere, væske, rør, buffer og ekspansionsbeholdere mv.
 
Nyheder i SolarBox
Vi installerede vores første SolarBox i april 2009! Derfor ved vi, at konceptet er effektivt og driftsikkert.
Alligevel har vi hvert år siden – til stor ærgrelse for vores dygtige smed, der bygger boksens mange enkeltdele sammen! – foretaget ændringer og finpudsning.
I seneste udgave er der sket mindre tilpasninger, bl.a. med en kraftigere motorventil i solkredsen, som giver varmeveksleren optimale betingelser.
 
 
Hvad bruges det til?
Centralvarmestationen er en unit, der på en montagevenlig måde samler en række komponenter, der står for at sende centralvarmen rundt i huset.

Læs mere


Solvarmestationen eller pumpeblokken er vores betegnelse for de komponenter, der sidder mellem solfanger og varmtvandsbeholder (og/eller anden varmeaftager).
Læs mere


Varmtvandsstationen laver friskt varmt vand ved hjælp af varmeenergi fra buffertanken.
Læs mere


SolarBox er en kompakt unit til styring af solvarme- og varmeanlæg. SolarBox indeholder bla. en eller flere centralvarmestationer, en solvarmestation, en varmtvandsstation og en styring.
Læs mere

Sidst set