Rumtemperaturføler med fugtmåler RAS+DL

25250057

Ny vare

490,00 DKKinkl. moms
+ evt. fragt

- +

Mærke Technische Alternative

 
Produktinformation

Denne rumføler med fugtmåler er beregnet til brug sammen med styringer fra firmaet Technische Alternative og forbindes med ledning til styringens DL-bus. Specielt praktisk, hvis der ikke er flere ledige indgange. 

Rumføleren monteres i f.eks. husets hovedopholdsrum og giver styringen den aktuelle rumtemperatur. Denne bruges, sammen med udeføleren til at regulere centralvarmevandets fremløbstemperatur for størst mulig energibesparelse.

Rumfølerens drejeknap kan bruges til at hæve eller sænke rumtemperaturen +- 5 °C. Omskifterknappen muliggør enkel omstilling mellem automatisk drift, standby, natsænkning eller normal drift og herved på en enkel måde bruges til f.eks. ferieomstilling - eller til hurtigt at slukke for cirkulationspumpen, når der skal luftes ud. 

RAS+DL adskiller sig fra basisversionen på to måder:

  • ved sin indbyggede luftfugtighedsmåler, der muliggør udlæsning af den relative og absolutte luftfugtighed, på selve føleren og på den tilsluttede styring, og
  • ved at den fungerer som fjerndisplay for udlæsning af bl.a. følerværdier, udgangstilstande, varmemåler og netværksudgange fra den tilsluttede styring

  • Mål: 80x80x18 mm
  • Følerkarakteristik Pt1000

 

Manual RAS+DL

18 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også