OK Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.
Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookiesLæs mere

Brugsvandsanlæg - Ex. 1

Ny vare

Varmt vand fra solen til 2-3 personer

Flere detaljer

20 650,00 kr.inkl. moms
+ evt. fragt

- +

 
Produktinformation

Komplet solvarmeanlæg med 200 liter solvarmebeholder + 2,36 m² solfanger til den mindre husstand. Solvarmebeholderen er udrustet med topspiral for supplerende opvarmning fra olie- eller gasfyr, masseovn eller brændeovn med gris osv.

NB: Anlægsprisen er pr. 20.3.18 justeret en anelse, fordi beholderen er blevet lidt dyrere, og der nu medfølger samme tagmontagesæt som i de øvrige anlæg. Dette afspejles endnu ikke i dokumentet, der linkes til herover.
 
Hvordan fungerer det?

BRUGSVANDSANLÆGGET

Den mest almindelige type solvarmeanlæg - laver varmt vand til bad, køkken osv.


Brugsvandsanlægget er opbygget omkring en stor solvarmebeholder, hvor solvarmen gemmes fra én, solrig dag til de næste 2-3 dage. Beholderens overstørrelse og konstruktion betyder, at der "slås bro" over dage uden sol. En god beholder taber kun ganske lidt varme over nat, og den blander ikke varmt vand med koldt. Solvarmebeholderen er anlæggets dyreste enkeltkomponent, men altså også forudsætningen for at få fuldt udbytte af sommersolen.


Læs mere