Tilskud til solvarme

Håndværkerfradrag

Når du installerer solvarmeanlæg, kan du bruge Håndværkerfradraget og få fradrag for dine udgifter til håndværkerhjælp med etablering af solvarmeanlæg og installation, reparation eller udskiftning af solfangere. Fradraget er på max. 12.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og giver en besparelse efter skat på ca. 5.000 kr. for hver 12.000 kr. der bruges.

Læs mere om håndværkerfradraget/servicefradraget hos Skat.


Sælg din energibesparelse

Solvarmeanlæggets energibesparelse kan sælges. Det er energiselskaber m.fl. der står parat til at købe den energibesparelse, dit nye solvarmeanlæg gi'r. Man behøver ikke være kunde hos det pågældende energiselskab. Besparelserne er dog til at overskue...
Det gunstigste standardeksempel er i forbindelse med installation af et kombineret brugsvands- og rumvarme-solvarmeanlæg, fx. vores kombianlæg eller midi/maxianlæg i et hus med olie- eller gasfyr. For et anlæg med min. 10 m2 solfanger kan energibesparelsen pt. indbringe et éngangsbeløb på 441 kr. ved salg til højstbydende energiselskab. Det er en forudsætning, at aftalen tegnes før anlægget købes og installeres.

Læs mere om salg af kWh-besparelser hos Energitjenesten.

Tag: økonomi
Relaterede produkter
Relaterede artikler
Efterlad en kommentar
Efterlad et svar
Venligst login for at skrive en kommentar.

Menu

Menu