OK Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.
Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookiesLæs mere
Tilskud til solvarme

Tilskud til solvarme

Håndværkerfradrag
Når du installerer solvarmeanlæg, kan du i 2018 bruge Håndværkerfradraget og få fradrag for dine udgifter til håndværkerhjælp med etablering af solvarmeanlæg og installation, reparation eller udskiftning af solfangere. Fradraget er på max. 12.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og giver en besparelse efter skat på ca. 5.000 kr. for hver 12.000 kr. der bruges.

Læs mere om håndværkerfradraget/servicefradraget hos Skat.


Sælg din energibesparelse
Solvarmeanlæggets energibesparelse kan sælges. Det er energiselskaber m.fl. der står parat til at købe den energibesparelse, dit nye solvarmeanlæg gi'r. Man behøver ikke være kunde hos det pågældende energiselskab. Besparelserne er dog til at overskue...
Det gunstigste standardeksempel er i forbindelse med installation af et kombineret brugsvands- og rumvarme-solvarmeanlæg, fx. vores kombianlæg eller midi/maxianlæg i et hus med olie- eller gasfyr. For et anlæg med min. 10 m2 solfanger kan energibesparelsen pt. indbringe et éngangsbeløb på 441 kr. ved salg til højstbydende energiselskab. Det er en forudsætning, at aftalen tegnes før anlægget købes og installeres.

Læs mere om salg af kWh-besparelser hos Energitjenesten.

Energiselskabet Ørsted har en online-energiberegner hvor du indtaster opvarmnings- og boligform samt hvilket solvarmeanlæg du vil installere, så udregnes det mulige tilskud automatisk. Denne medtages, fordi tallene til dels er højere end de ovenstående - værd at prøve? 

https://orsted.dk/Privat/Faa-en-lavere-regning/Tilskud/Soeg-tilskud/Soeg-om-tilskud

Oprettet den 20.06.2017 Økonomi 0 4415

Skriv kommentarSvar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Sidst set

No products